New Jersey

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: New Jersey

Ingatlan eladó New Jersey-ben

Az Amerikai Egyesült Államok új Jers New Jersey állam, az ország északkeleti részén (Közép-Atlanti-óceán); Északkeletre New York állam, keleten az Atlanti-óceán, délen Delaware, nyugat és északnyugat Pennsylvania. A Hudson folyó része az északkeleti határnak, a Delaware-folyó és az azonos nevű öböl a déli és északnyugati határokat jelöli. Az Amerikai Egyesült Államok, amely az ország északkeleti részén (Közép-Atlanti-óceán) található; Északkeletre New York állam, keleten az Atlanti-óceán, délen Delaware, nyugat és északnyugat Pennsylvania. A Hudson-folyó az északkeleti határhoz tartozik, a Delaware-folyó és a homokos öböl a déli és északnyugati határokat jelöli.
Nem vagy biztos benne, hogy érdekes hely, ahol vadászni ingatlant értékesíteni New Jersey-ben, de ha elolvassa a leírásunkat, akkor az ingatlanpiac áttekintése elképzelhető.

New Jersey egy északkeleti állam az USA-ban, mintegy 130 mérföldre az Atlanti-óceán partján. A főváros Trenton, de a lakosság legnagyobb városai Newark és Jersey City. A Liberty Cityben, ahol a Liberty State Park található, ahonnan a közeli Ellis-szigetre indulnak, a történelmi Bevándorlási Múzeum és az ikonikus Szabadság-szobor található.

A tavaszi ingatlanpiac elérte a jó pontot, és 2017-ben a készletek szűkösek és a lakásárak erősek. Az új adók bizonytalansága és az előre fizetett tulajdonok levonhatósága arra késztette az eladókat, hogy találjanak módot várni, korlátozott mennyiségű kínálatot, és arra késztetik a New Jersey otthoni vásárlóit, hogy vajon megkönnyebbült-e a látás.
Itt találja a 4 New Jersey-i ingatlan-trendet, hogy tudják, hogy New Jersey-ben 2018-ban keresnek ingatlanokat.

A legutóbbi adóváltozások tartják a New Jersey-i árkategóriában eladók néhány eladóját.

A New Jersey-nek a legmagasabb az ingatlanadó-kulcsja, vagy a lakóingatlanok átlagos összege, amelyet ténylegesen a lakás értékének százalékában fizetnek.

A New Jersey-i ingatlanárak tovább emelkednek.
A csökkentett készlet támogatja az otthoni árakat New Jersey-ben. A tavaszi piac 2018-as korai kereslete erős otthoni keresletet mutat, kettő az erőteljes növekedés és az egészséges munkaerőpiac tekintetében.

Bár a jelzálogkamatok várhatóan 2018-ban emelkedni fognak, történelmileg alacsonyak maradnak. A 30 éves fix jelzáloghitelek aktuális kamatlába körülbelül 4,5.

Az állam fővárosa és a megye székhelye, Trenton óriási ébredés időszakában van. Az elmúlt évek széles körű újjáélesztése és új növekedése hozzájárult annak megjelenéséhez, mint fő üzleti és kormányzati központnak, és ideális hely, ahol elkezdheti keresni egy New Jersey-i ingatlan eladóját. A különféle szomszédságok számtalan lakhatási lehetőséget kínálnak, és sokan vonzzák a mérsékelt áron elérhető, furcsa régi házakat.

Az adókedvezmények és az erős szomszédsági támogató szervezetek tovább ösztönzik ezt a tendenciát a megújulás felé. Trenton kitűnő ingatlanokat kínál eladásra New Jersey-ben, de nagyon jó iskolák és kulturális szolgáltatások, a szimfóniától a színháztól a világszínvonalú múzeumokig.

  •  
    Ugrás New Jersey-be. Expatriate és New Jersey-ben él

        New Jersey: az egyik őrült kulturális identitású célállomás, az Egyesült Államok legsúlyosabban lakott országa. A legsúlyosabban lakott város, Newark, 500.000 lakosával, lehetővé tette, hogy a nemzet megkapja a "Garden State" becenevét. Ismerd el: gyakran akartad egy ilyen államba költö ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 34366

Eladás Egyéb (lakóingatlan), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

138,908,523.30HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

175.59 m²
Gyönyörű 4 hálószoba 3 fürdő otthon egy csodálatos családi szomszédságában, csak mérföldre NYC. Ideális helyen, egy nagyon csendes, kívánatos utcában....
Cod. 3489

Eladás Villa, New Jersey, Newark, Newark, Newark

875,014,320.01HUF
Eladás
Villa

390 m²
Eladó, akadálymentes nagy Bay
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB